Red Creek Racing
Red Creek Racing on vuoden 2017 heinäkuussa perustettu virtuaalinen ravitalli. Tallia ja sen hevosia ei ole olemassa oikeassa elämässä ja sivuilla esiintyvät kuvat eivät liity millään tavalla sivuilla mainittuihin tietoihin. Lue lisää täältä.

Red Creek Racing sijaitsee Yhdysvalloissa Marylandin osavaltiossa Chesapeaken kaupungissa. Tilamme käsittää kaksi kahdenkymmenen hevosen tallirakennusta, 10 hehtaarin edestä tarha- ja laidunaluieita, sekä oman harjoitusradan ja loivaan ylämäkeen päättyvän hiittisuoran.

Toimintaamme kuuluu peitsareiden valmennus, kilpailutus ja pienimuotoinen kasvatus. Tarjoamme myös valikoiman huippuoreja tammanomistajien käyttöön ja maahantuomme myyntihevosia. Pyrimme omalla toiminnallamme vaikuttamaan positiivisesti peitsareiden asemaan virtuaalimaailmassa. Haluamme tulla tunnetuiksi aktiivisena omistajana, kasvattajana sekä kilpailujen järjestäjänä.

Red Creek Racingin taustavoimilla on vankka kokemus virtuaalisesta raviurheilusta, etenkin myös peitsaripuolelta; aiempiin projekteihin ovat kuuluneet mm. Poker Pacers, Ravitalli Sisu ja Poker Racing vOy. Menestyneiden kilpahevosten ja kasvattien lisäksi olemme olleet ideoimassa useita peitsareiden suurkilpailuja (Redbrook Paceaway, Leeton Pace, Golden Class Meeting, VPY Sire Stakes).

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme,
Team Red Creek Racing
Tarjolla jalostukseen

Uutiset ja päivitykset

15.08.2017 Red Creekin ensimmäiset kasvatit syntyneet. Yaybird Stain x Rosebud P Ace tammavarsan None But Excellencen suku on täynnä Noble Pacer Studin aikaisia hevosia! Hienosukuinen on myös yhdistelmästä Tricky Duán x Rose Red oleva orivarsa Record Rapid.

10.08.2017 Rajattominen 10xravien kutsu julkaistu. Kutsun ja osallistumisohjeet löydät other -sivulta.

Suosittelemme

» Virtuaaliravien edistämisryhmä
» Virtuaalinen Peitsariyhdistys
» Virtuaalifoorumi Keskusta

» Kerystonin Kartano
» Duán Pacers
» De Pacers
» Birdie Pacers
» Aken Ravitalli
» Snilli Trotters
» Susiraja