Red Creek Racing
Red Creek Racing järjestää raveja läheisellä Red River Trackilla säännöllisin väliajoin. Red River Track on mailin (1609m) pituinen, kivituhkapintainen rata. Itse mailin radan sisäpuolella on seitsemän furlongin (1408m) pituinen rata (turf), jota käytetään vain laukkakilpailuissa. Raviradan leveys on 27 metriä ja laukkaradan leveys 24 metriä. Loppusuoran pituus on 302 metriä ja matkaa lähtölinjasta ensimmäiseen kaarteeseen (kutsutaan myös nimellä clubhouse turn) on 101 metriä. Rata on profiililtaan tyypillinen amerikkalainen ravirata.

Red Creek Racingin tiimillä on vahva kokemus myös suur- ja arvokisojen järjestämisestä sekä ideoinnista! Muunmuassa arvostetut Redbrook Paceaway, Leeton Pace ja Golden Class Meeting ovat tiimimme suunnittelemia ja myös aikoinaan toteuttamia kilpailuja. Olemme myös olleet mukana suunnittelemassa ja järjestämässä VPY Sire Stakes -kilpailua.

Red River Trackillä juostaviin suurkilpailuihin kuuluu mm. Red River GP (karsinnat ja finaali) ja Grand Circuit Series (osakilpailu).
TAPAHTUMAT


pvm kutsu info status
20. - 30.8.2017 R001-010 rajattomat x 10 ilmoittautuminen käynnissä